Pausahaan ieu diadegkeun dina 1999. The sukses heula anu kahontal ku gedong affordable kualitatif mesin woodworking digabungkeun, bagian badag nu kénéh dina pamakéan today.Through taun rentang produk geus ngalegaan kalayan mesin nyemprot otomatis tur mesin drying sarta runtuyan nyemprot garis nu dilarapkeun lega di industry.Always jati conserving misi aslina: maturan produk jeung pangalusna kualitas / harga di pasar. filsafat ieu bisa kapanggih deui dina desain, produksi, jualan na customer support.A profésional sarta tinggi-dididik tim R & D nyandak urang jeung kaunggulan punjul keur solusi ngaropéa. pamutahiran kontinyu produksi sarta kualitas ngabalukarkeun produk alus diwangun dina kaayaan tina fasilitas manufaktur seni sahingga achieving sarat customer perlu. GODN boga hiji jaringan dealer internasional sarta ékspor 75% produksi na di sakuliah dunya nepi ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!