ABOUT US - Qingdao Godn Technology Co., Ltd

BABAGAN AWAKE DHEWE

aboutsy

Perusahaan iki didegaké ing taun 1999. Kasile pisanan padha ngrambah dening Building terjangkau kwalitase mesin kekayon digabungake, bagean gedhe kang isih dianggo nganti saiki.

Liwat taun ing sawetara produk wis lengkap karo mesin uyuh otomatis lan mesin pangatusan lan seri saka uyuh line kang Applied digunakake ing industri.

Tansah sepuh misi asli: aturan produk karo kualitas / rega ing pasar. Iki filsafat bisa ketemu maneh ing desain, produksi, dodolan lan customer support.

 A profesional lan dhuwur-educated tim R & D mbisakake kita karo kauntungan unggul kanggo solusi selaras. terus dandan saka produksi lan kualitas ndadékaké kanggo produk apik dibangun ing negara fasilitas Manufaktur seni saéngga nampa syarat customer perlu.

GODN duwe jaringan bakul internasional lan ekspor 75% saka produksi donya kanggo luwih saka 100 negara lan wilayah

kita pabrik

AB1
ab2
ab3
ab4

Tampilan Online Chat!